18 квітня 2007

Так... таки дійшов я до блогера.
Мабудь ведення блогу обов'язкова частина еволюції сучасного homo.....
Тематика блогу буде максимально користна для мене в першу чергу.
Писатиму в основному про корисне тобто про різні утиліти, технології, статті і т.ін.

P.S. писатиму укр.мовою..., але постити можете на будь-якій іншій... (із списку ru, en, ua)

3 коментарі:

Dmytro Baranov сказав...

Так, це іноді цікаво. Але важко не переборщити та про роботу зовсім забити. є куча порад, якими можна користатися. А ти якусь запропонуєш?

Stanislav O. Pogrebnyak сказав...

ІМХО якщо це потрібно воно буде використовуватися. Наприклад, якщо потрібно переконати інвестора, що роботи сплановано, або переконати начальство, що ти працюєш і дати змогу проаналізувати напрямки твоєї роботи.
Але це погані приклади, набагато кращі - це поставив собі велику ціль, а потім на етапі аналізу цілі розбиваєш її на менші й документуєш. При цьому виникає нормальна потреба групувати задач по приорітетам й вимірювати ефективність виконання цих задач.

Анонім сказав...

Планування взагалі на мій погляд найголовніше! Це фундамен з якого потрібно починати! Ніхто(з нормальних людей) не починає щось робити взагалі не обміркувавши все якслід! Чим більше думаєш тим тим більше шансів на вдале завершення початої справи. А зробити планування простим і в чьомусь навіть приемним для людини, що займається плануванням, на мій погляд, ЦЕ КЛЬОВО! Принаймі не зникає бажання на реалізацію запланованого під час планування! Хоча складна(солідна) система планування це не є погано!!!